Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Zon

Zon

Zon

Verlichting - Groei - Goddelijke energieDe zon is de mannelijke energie van de Bron, de tegenhanger van de vrouwelijke goddelijke energie. Deze kaart wil je laten zien dat je aandacht moet geven aan de mannelijke kanten die je in je hebt: de jonge krijger, de volwassen koning en de oude wijze. Geef uiting aan deze kanten van jezelf op de verschillende gebieden van je leven.
Er wordt je gevraagd om contact te maken met hogere sferen, en je geest, lichaam en `spirit' met elkaar in evenwicht te brengen, en op ťťn lijn te plaatsen. De zon symboliseert de energie van God, vernieuwing, verlichting, kennis, begrip en groei.

Extra betekenissen

  • De aartsengelen Sandalfon, UriŽl en MichaŽl worden geassocieerd met dit symbool

  • Je hebt nu mannelijke energie nodig

  • Laat begrip deze situatie minder zwaar doen zijn

  • Ga in de zon zitten (maar vergeet je zonnebrand niet!). Dit zal je meer energie geven en zorgen voor een welkome dosis van vitamine D

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen