Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Zomer

Zomer

Zomer

Actie - Vervulling - Verwezenlijking
- VerstandDeze kaart moedigt je aan actie te ondernemen. Gebruik je verstand om te bepalen wat je moet doen. Je zult zowel voor- als tegenspoed tegenkomen, het bekende en het onbekende. Wees niet bang. Deze ervaring maakt je toegankelijk voor nieuwe persoonlijke groei. De zomer is ook het symbool dat je doelen of je wensen goede resultaten zullen opleveren. Verwacht dat je plannen, relaties en aspiraties nu worden verwezenlijkt.

Extra betekenissen

  • De aartsengelen UriŽl en AriŽl worden geassocieerd met dit symbool

  • Deze tijd vraagt veel energie van jou, daarom moet je gegrond blijven. Naar buiten gaan helpt je hierbij

  • De geest is heel actief. Je helderziendheid is groot; heb eerbied voor deze gave

  • Focus je op je maagdelijke/krijgshaftige kant, door kracht uit te stralen en zelfvertrouwen
    een positieve kracht te laten worden

  • Socialiseren, je aanpassen, gezellig met elkaar omgaan, stelt je open voor groei. Ga er op uit en ontmoet nieuwe mensen.

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen