Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Trap

Trap

Trap

Richting - Timing


Deze kaart herinnert je aan de timing van het goddelijke. Ofschoon je het idee hebt dat je klaar bent om verder te gaan, het universum heeft een beter plan met jou. Blijf standvastig en vol vertrouwen. Blijf op je doel af gaan.
De trap symboliseert de richting die je opgaat op je levenspad. Wanneer je in je dromen een trap opgaat, betekent het dat je harmonieus op je doelen afgaat, en spirituele groei. Wanneer je de trap af gaat, symboliseert het dat je van je doelen afdwaalt. Misschien moet je beginnen bij het begin van een situatie. De trap afdalen kan ook weerspiegelen, dat je diep naar binnen gaat om dingen uit het verleden uit de weg te ruimen.

Extra betekenissen

  • De aartsengelen HaniŽl, JofiŽl en RaziŽl worden geassocieerd met dit symbool.

  • Het kan nodig zijn om eens diep in je binnenste te kijken, om toegang te krijgen met verborgen emoties. Ga eens bij jezelf te rade om te ontdekken welke blokkades je misschien ervaart

  • Het voornaamste is, om de dingen stap voor stap te doen

  • Je komt tot een nieuw spiritueel inzicht.

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen