Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Lente

Lente

Lente

Ontwaken - Planning - VernieuwingDe lente kondigt nieuwe plannen en vernieuwing aan. Je ontwaakt op lichamelijk, mentaal en spiritueel niveau, wordt sneller en levendiger. Begin met het doen van oefeningen, en start met eenvoudige stretchoefeningen en iedere dag naar buiten gaan. De lentekaart geeft ook aan, dat alle doelen en nieuwe projecten waar je aan was begonnen, nu vorm beginnen te krijgen. Blijf aan je ideeŽn werken zodat ze helemaal werkelijkheid worden.

Extra betekenissen

  • De aartsengelen RafaŽl, UriŽl, JofiŽl en Metatron worden geassocieerd met dit symbool.

  • Je gaat een nieuwe richting op, wat een wedergeboorte of een nieuw begin aankondigt

  • Vernieuw een relatie

  • Word je bewust van het onbevangene/krijgshaftige in je. Probeer met vreugde en dankbaarheid te reageren op nieuwe situaties. Koester deze kwaliteiten in je zodat ze volledige tot hun recht kunnen komen

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen