Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Slang

Slang

Slang

Wedergeboorte - Loslaten - IntegratieDe slang is het teken van de overgangstijd, die je tijdens de cyclus van geboorte, dooden wedergeboorte doormaakt. Geniet van de tijd dat je het oude van je afschudt terwijl je in je nieuwe kracht komt. De wijsheid van de slang kan ertoe leiden dat je jezelf veel vragen stelt. Met welk project moet je beginnen, of welke relatie moet je aangaan? Wat moet je laten zien, waarvan moet je je bevrijden, of wat moet je aan het licht brengen om nieuwe mogelijkheden te scheppen? Wat moet je weer in je leven terugbrengen? De slang vertegenwoordigt de wedergeboorte in al zijn vormen. Hij symboliseert zowel verborgen wijsheden of informatie, als de integratie van zowel het fysieke als het spirituele. De dubbele slang, de esculaap, is de (geheime) afgezant van transcendentie - een evenwicht tussen je fysieke en spirituele energieŽn. Stel je open voor de stijgende (als een spiraal ronddraaiende) dans van kosmische krachten. Bestudeer de verborgen kennis waarvan je steeds tekenen hebt gekregen.

Extra betekenissen

  • Bestudeer en werk met de goddelijke magie

  • Wees niet bang voor je eigen kracht, het is een geschenk om te helen, en voor wedergeboorte

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen