Slang - Wedergeboorte - Loslaten - Integratie

Slang

Betekenis

 • Bestudeer en werk met de goddelijke magie

 • Wees niet bang voor je eigen kracht, het is een geschenk om te helen, en voor wedergeboorte

 • Beschrijving

  De slang is het teken van de overgangstijd, die je tijdens de cyclus van geboorte, dooden wedergeboorte doormaakt. Geniet van de tijd dat je het oude van je afschudt terwijl je in je nieuwe kracht komt. De wijsheid van de slang kan ertoe leiden dat je jezelf veel vragen stelt. Met welk project moet je beginnen, of welke relatie moet je aangaan? Wat moet je laten zien, waarvan moet je je bevrijden, of wat moet je aan het licht brengen om nieuwe mogelijkheden te scheppen? Wat moet je weer in je leven terugbrengen? De slang vertegenwoordigt de wedergeboorte in al zijn vormen. Hij symboliseert zowel verborgen wijsheden of informatie, als de integratie van zowel het fysieke als het spirituele. De dubbele slang, de esculaap, is de (geheime) afgezant van transcendentie - een evenwicht tussen je fysieke en spirituele energieën. Stel je open voor de stijgende (als een spiraal ronddraaiende) dans van kosmische krachten. Bestudeer de verborgen kennis waarvan je steeds tekenen hebt gekregen.

  Wat vind jij van 'Slang'? Deel jouw ervaring met ons!

  Engelendromen kopen?

  Engelendromen Engelendromen

  Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

  Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

  Engelendromen kopen