Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Zilver

Zilver

Zilver

Godin - Inzicht


Wanneer je deze kaart trekt, is het tijd om naar je meest mysterieuze, magisch zelf te luisteren. Dit deel van jou is krachtig. Het bevat grote wijsheid. Ontdek de antwoorden in jezelf. Zilver is het symbool van de godin. Het vertegenwoordigt het goddelijke vrouwelijke, de maan, de taal en het spreken in het openbaar, inzicht, reflectie, doorzettingsvermogen. De godin is een deel van de goddelijke Bron. Ze vertegenwoordigt de drie-eenheid van meisje, moeder en oude vrouw. Wanneer deze kaart te voorschijn komt, vraagt hij je te herkennen in welke fase van het leven jij zit. Erken en vier de aspecten van de godin in je, die je op verschillende gebieden laat zien. Sta
in nauw contact met de goddelijke energie, die is verbonden met de fasen van de maan.

Extra betekenissen

  • De aartsengelen HaniŽl, GabriŽl en JofiŽl worden geassocieerd met dit symbool.
  • Het is tijd om je werk te publiceren

  • Wees je bewust van de fasen van de maan en breng je eigen ritme daarmee in overeenstemming

  • Erken de op- en neergaande lijn van het leven, dat zal je helpen om geduld te hebben in deze situatie

  • Dit project zou een 'vordingsperiode' van negen maanden kunnen hebben om compleet te kunnen worden

  • Voorspoed komt nu naar je toe

  • Neem verantwoording voor je daden

  • Je hebt op dit moment een evenwicht nodig tussen logica en emotie

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen