Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Seleniet

Seleniet

Seleniet

Spiritualiteit activeren - StimulansVandaag heb je deze kaart getrokken ter inspiratie om spiritueel actiever te worden. Je kunt een selenietkristal, ook wel engelensteen genoemd, gebruiken om je chakra's te stimuleren en in evenwicht te brengen. Gebruik het om je fysieke en etherische lichaam schoon te maken van verstopte energieŽn en negativisme. Dit zal je bewustzijn op een hoger plan van innerlijk ervaren brengen, waar je kunt communiceren met de engelen en je spirituele gidsen.
Seleniet kan ook werken als een toverstaf, en zijn energie breidt zich uit over alles waarmee het in aanraking komt. Deze kaart vraagt je duidelijk te zijn over je bedoelingen, omdat zij ook net zo zijn als een toverstaf: ze dragen je gedachten uit naar het universum om zich te manifesteren.

Extra betekenissen

  • Let op waaraan je bent begonnen

  • Het is tijd om verder te gaan met je leven

  • Als je je niet goed hebt gevoeld, je gaat je lichamelijk beter voelen

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen