Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen School

School

School

Lessen


De school stelt de lessen voor die je op dit moment in je leven leert. Deze droomkaart vraagt je om er notitie van te nemen of je op 'basis-' of 'universitair' niveau leert. Wie helpt je met je lessen? Wees die leraren en mentoren dankbaar. Neem de tijd om de antwoorden of oplossingen te ontdekken, zodat je kunt 'promoveren'.
Bijvoorbeeld, misschien droom je dat je in de eerste klas zit en een wiskundig probleem probeert op te lossen. De leraar helpt je bij dit probleem. Dit zou je kunnen uitleggen als de eerste les in je leven. Je probeert de oplossing te vinden voor iets dat je in het nauw heeft gebracht. Je droom zou je kunnen vertellen dat je om hulp moet vragen. Of een droom waarin je je huiswerk bent vergeten, kan een teken zijn dat je je zorgen maakt over iets dat gemakkelijk zou kunnen worden opgelost.

Extra betekenissen

  • Aartsengel ZadkiŽl wordt geassocieerd met dit symbool

  • Focus je op een situatie voordat je naar bed gaat, met de bedoeling dat de leerstof wordt onthuld in je dromen

  • Als je over school hebt gedroomd, let dan op wat je hebt geleerd, omdat dit de les van dit moment vertegenwoordigt (symbolisch of letterlijk), of een bijzondere situatie

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen