Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Herfst

Herfst

Herfst

Overvloed - Voorbereiding - OogstDeze kaart kondigt mild(dadig)heid en overvloed aan. Je zult de resultaten oogsten van de projecten waar je aan hebt gewerkt, het `nut' zien van wat je voor ogen had, en de vruchten plukken van alle moeite die je hebt gedaan. Je zult zien dat overvloed nu naar jou toe stroomt. Open je armen en je hart om te ontvangen.

Extra betekenissen

 • De aartsengelen AriŽl, ChamuŽl
  en RaziŽl worden geassocieerd met dit symbool

 • Stem af op je moeder/vadergevoelens, die gevoelens van wijsheid, stabiliteit, kracht en geven vertegenwoordigen

 • Koester de moeder/vader in jezelf, of in een ander
 • Het is tijd om oude wijsheden,
  gewijde kennis en mysteriŽn te
  gaan bestuderen

 • Verzamel je bronnen ter voorbereiding van de overgang (naar het nieuwe)

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen