Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Rood

Rood

Rood

Passie - Overleving


Rood vraagt je na te gaan of je evenwichtig of onevenwichtig bent. Deze kleur heeft, tot in de diepste lagen, betrekking op je fysieke lichaam. Rood vraagt ook of je gegrond bent of verstrooid. Het is tijd om je af te stemmen op je dierlijke impulsen. Als je uit je evenwicht bent, worden je angsten steeds groter. Laat ze los. Vertrouw erop dat als het nodig is, je instinct je duidelijk gevaar aangeeft, en je zegt het uit de weg te gaan. Door dat te doen, zul je je vrij voelen om meer van het leven te genieten. Wanneer je evenwichtig bent en
gegrond, kan het betekenen dat je de omgeving hebt gekozen waar je fysieke lichaam het beste gedijt. Rood vindt zijn weerklank in het wortelchakra, in passie, de drive om te overleven, en seksuele energie. Het vertegenwoordigt ook de bloedsomloop en het versterken van de levenskracht. Misschien moet je je bloeddruk controleren, of je stofwisseling. Deze kaart kan je ook laten weten dat het tijd is om te ontdekken, of te erkennen, wat je passie is. Moedig actie ondernemen bij iets waarover je je opwindt, speciaal wanneer je je zorgen maakt over geld, zal leiden tot geluk. Het universum ondersteunt je met een stroom van overvloed.

Extra betekenissen

  • De aartsengelen Metratron, JofiŽl, MichaŽl en AriŽl worden geassocieerd met dit symbool

  • Je moet jezelf gronden en in jezelf in evenwicht brengen, evenals evenwicht in je huis of op je werk

  • Bevestig dat je het goed hebt, ondanks mogelijke geldkwesties

  • Je kan boos of verontwaardigd zijn over iets. Het is tijd om te ontdekken waarom, en je los te maken van gevoelens en situaties die voor jou niet langer van nut zijn

  • Je hebt niet veel levenskracht, onderzoek eens wat je zo uitput. Draag rood om jezelf op te peppen

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen