Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Maak Je Dromen Waar

Maak Je Dromen Waar

Maak Je Dromen Waar

Ga er voor!Het antwoord is ja! Ga er voor. Dromen zijn er in een heleboel vormen, zoals dagdromen, hoop en wensen. Wanneer je vasthoudt aan de doelen en de wensen die je diep van binnen hebt, dan hebben ze de tijd om te worden bewaarheid in deze gewijde ruimte. Je kunt van tijd tot tijd je twijfels hebben of je dromen wel of niet waar zullen worden. Vertrouw erop, dat je wensen je met een doel werden ingegeven vanuit het Grote Universum. Je dromen zouden niet in je hart en je geest zijn opgekomen, als er niet werd verondersteld dat je ze zou volbrengen en er naar zou leven. Het universum ondersteunt je. Alles is perfect op elkaar afgestemd, aangezien je dromen er klaar voor zijn om openbaar te worden gemaakt.

Extra betekenissen

  • Alle aartsengelen worden gesymboliseerd met dit symbool

  • Wees dankbaar voor de zegeningen in je leven. Je zou een dankbaarheidsdagboek kunnen bijhouden, kleine ceremonies doen, of gewoon even glimlachen

  • Denk aan je verbinding met alles-wat-is

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen