Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Purper

Purper

Purper

Derde oog - HelderziendheidEr worden je liefdevolle boodschappen gezonden door heldere inzichten van opkomende gedachten, je dromen, of terugkerende patronen die je echt met je ogen ziet. Neem notitie van de beelden in je dromen. Wees niet bang dat je ze ziet. Ze komen van God, de engelen en je droomgids. Purper symboliseert het derde oog, of zesde chakra. Je staat open voor helderziendheid (helder zien). Purper kan ook aangeven dat je zesde chakra uit balans is, wat zich uit in de behoefte om aan de werkelijkheid te ontsnappen. Een ander symptoom van onevenwichtigheid is een gevoel van superioriteit. In dat geval vraagt deze kaart je te erkennen dat iedereen aangeboren helderziende gaven heeft.

Extra betekenissen

  • De aartsengelen MichaŽl, HaniŽl, Metatron, JeremiŽl en RaziŽl worden geassocieerd met dit symbool

  • Geef jezelf of iemand anders een 'koninklijke behandeling'. Je mag genieten van activiteiten die je een luxueus gevoel geven

  • Het is tijd om je derde oog schoon te maken met energiewerk, kristallen of affirmaties.

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen