Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Probleemoplossing

Probleemoplossing

Probleemoplossing

Vastberadenheid


Deze kaart komt vandaag te voorschijn, om je te laten zien dat je een besluit moet nemen over een situatie in je leven. Hij kondigt ook aan dat er een oplossing komt. Jij weet wat er moet worden gedaan. Een droom die het probleem oplost, stelt je in staat een lopende kwestie of situatie te onderzoeken. Focus je op deze omstandigheden voordat je in slaap valt. Tijdens je dromen zul je het antwoord krijgen wat je zoekt.

Extra betekenissen

  • Blijf standvastig bij deze uitdaging. Volhouden loont.

  • Roep je engelen en je droomgids aan om je te helpen de situatie te verbeteren.

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen