Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Aankondiging

Aankondiging

Aankondiging

Voorspelling


De kaart 'Aankondiging' geeft een voorspelling aan. De kaart geeft aan dat je mag vertrouwen op je intu´tie, en weet dat je de voortekenen die je nu krijgt herkent, ziet, voelt en hoort. Het verschijnen van cirkels in je dromen, het cijfer 3 en het bewust worden van een gevoel van weten waar de voorspellingen op duiden.

Deze kaart herinnert je er ook aan dat je respect moet hebben voor aankondigingen. Die kunnen tot je komen door symbolische voorstellingen, of met intu´tieve gevoelens. Je wordt voorbereid op een op handen zijnde gebeurtenis tenzij je van richting verandert. De uitkomst staat niet vast.

Extra betekenissen

  • De aartsengelen Chamuel en Raziel worden geassocieerd met dit symbool

  • Blijf bij de les. Wees in het hier en nu. Leef in het moment

  • Gebruik je verbeelding om actief je toekomst te creŰren en vorm te geven

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen