Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Verleden

Verleden

Verleden

Gaven - Terugzien



Deze kaart vraagt je de gaven te herkennen die je tijdens dit en vorige levens hebt verworven. Het is tijd om te denken aan de lessen die je op het pad van je ziel hebt geleerd, om ze in het hier en nu te brengen ten hoogste goed van allen die erbij zijn betrokken.
Deze kaart vraagt je ook om niet bij ervaringen uit het verleden stil te blijven staan. Onderschat niet de lessen die je tijdens dit leven leert. Neem de vrije wil in acht, neem verantwoordelijkheid en leef in het nu.

Extra betekenissen

  • De aartsengelen RaziŽl, JeremiŽl, RafaŽl en Raguel worden geassocieerd met dit symbool

  • Heel onopgeloste problemen met relaties uit vorige levens, of in je huidige leven

  • Kijk voor wijsheid naar het recente verleden of naar het verleden van je voorouders, door inheemse spirituele tradities te bestuderen, of die van je culturele erfgoed

  • Let eens op de vervelende patronen in je huidige leven, zodat je de oorzaak kunt achterhalen

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen