Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Overleden Geliefde

Overleden Geliefde

Overleden Geliefde

Troost - Vergeving - Ondersteuning


Geliefden die in de hemel zijn, bieden je troost, leiding en ondersteuning. Ze zenden je boodschappen van liefde en licht. Misschien moet je een vriend of familielid die is heengegaan, vergeving schenken. Hij of zij verschijnt aan jou om je te helen en de relatie op een goede manier te beŽindigen.

Extra betekenissen

  • De aartsengel AzraŽl wordt met dit symbool geassocieerd

  • Als vrienden of familieleden zich van je hadden vervreemd toen ze overleden, ze vragen je nu om te worden vergeven

  • Je moet een situatie helen die betrekking heeft op geliefden

  • Alles is goed

  • Roep je voorouders aan en stel je met hen in verbinding. Ze zijn je spirituele verwanten en dragers van wijsheid. Ze willen je helpen met zaken die familie betreffen, en je leren respect te hebben voor alle levende schepselen

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen