Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Oranje

Oranje

Oranje

Creativiteit - VeranderingDeze kaart moedigt je aan je creatief te uiten. Ontdek verborgen talenten. Maak een paar positieve veranderingen in je leven. Oranje vindt zijn weerklank in het sacrale chakra, dat in verband wordt gebracht met de energie van optimisme en vertrouwen, verandering, de sociale omgeving, zowel familie als de maatschappij, en creatieve expressie, zoals zingen en dansen. Deze kaart vraagt je om leuke activiteiten te gaan ontdekken. Wat trekt je aan, wat stoot je af. Oranje nodigt je uit je sensualiteit niet langer als een kwelling te zien. Sta jezelf toe om je begeerlijk te voelen. Ten volle bewust van dit moment van sensatie en emotie. Geniet van je reis. Transformeer het alledaagse in iets speciaals. Door dat te doen, krijg je een heel nieuw perspectief op je dagelijkse leven. Laat je vooroordelen los. Misschien is je ervaring met plezier niet in evenwicht. Dat wordt meestal duidelijk door jaloezie, of je jezelf verliezen in drugs, alcohol, eten of seks. Breng jezelf in evenwicht met creativiteit als uitlaatklep. Sta jezelf toe om schoonheid te waarderen. Heb er plezier in. Weet, dat je datgene zult aantrekken waar je het meest behoefte aan hebt.

Extra betekenissen

  • De aartsengelen Metatron, UriŽl, GabriŽl, Raguel, JofiŽl en Sandalfon worden geassocieerd met dit symbool

  • Doe werk waar je je goed bij voelt

  • Het is tijd om op sociaal gebied te veranderen

  • Vergroot je zelfvertrouwen door oranje te dragen

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen