Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Obsidiaan

Obsidiaan

Obsidiaan

Gronden - Beschermen - RuimteDeze kaart vraagt je om jezelf te beschermen tegen onaangename patronen van boosheid, schuld, angst of verontwaardiging. Deze lage energieŽn zijn niet goed voor je. Je kunt obsidiaan in je huis neerleggen om je te beschermen en je te gronden.
Obsidiaan is een krachtige steen, waarvan er geen tweede bestaat. Hij is gemaakt door de elementen van lucht, vuur en water, aarde en ether, vindt zijn weerklank in de platonische lichamen en verbindt je met elk element en alle patronen van het leven. Obsidiaan helpt je om op die magische plek van manifestatie te komen die 'ruimte' wordt genoemd. Met andere woorden, wanneer je voelt dat er hoop is in je huidige situatie, kijk nog eens, want deze kaart vertelt je niet alle hoop te verliezen. Er is altijd een manier waarop je iets kunt 'creŽren' uit het schijnbare niets om je heen.

Extra betekenissen

  • Het is tijd om verantwoording te nemen voor het helen van jezelf

  • Wanneer je deze steen in je kamer legt, helpt dit om helemaal terug te keren naar je fysieke lichaam na een droom

  • Wees aardig voor jezelf en denk alleen maar liefdevol aan je lichaam

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen