Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Nieuwe/Opkomende maan

Nieuwe/Opkomende maan

Nieuwe/Opkomende maan

Begrip - Innerlijke zelf - GroeiDeze kaart vraagt je om de inzichten die je 's nachts krijgt, te stimuleren en te verwerken met actief droomwerk. Dat kan bestaan uit het zeggen van affirmaties, je dromen uitbeelden, een dagboek bijhouden, droommeditaties, en het leren van technieken om je dromen weer op te roepen. De nieuwe maan symboliseert de diepste bewegingen van je innerlijke zelf. De plannen die je tijdens deze fase hebt gemaakt hebben zijn heel krachtig.
Je kunt je wel of niet bewust zijn van de voornemens die je je hebt gesteld, dus schenk veel aandacht aan de boodschappen van je dromen die je tijdens deze cyclus van de maan ontvangt. Doelen worden duidelijk tijdens de opkomende maan, en je dromen zullen onthullen hoe ver ze zijn. Net zoals de maan groeit, zo komen ook je doelen dichterbij om te worden gerealiseerd. Zet er vaart achter.

Extra betekenissen

  • Aartsengel HaniŽl wordt gesymboliseerd met dit symbool, evenals de Egyptische god Thoth

  • Een diepe meditatie of rust is vereist

  • Laat je fantasie gaan

  • Nu is het het moment, om aan te trekken en te manifesteren wat je graag wilt

  • Probeer eens een nieuwe look, vernieuw eens een kamer in je huis, ontdek een nieuw facet in je spiritueel geloven, of experimenteer met een andere manier van belijden

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen