Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Astrale Reis

Astrale Reis

Astrale Reis

Levenskracht - Informatie - Zielenreis tijdens het dromenDeze kaart vertelt je dat het tijd is om je horizon te verbreden. Misschien moet je gaan reizen, nieuwe ervaringen opdoen of iets nieuws leren. Ook het uitbreiden van je vriendenkring behoort hiertoe. De reis zal ook voor je persoonlijke welzijn gelden. Je zal groeien in elke spirituele vorm. Het reizen van het astrale lichaam gebeurt in de overgangsfase tussen drommen en wakker worden.

Extra betekenissen

  • Het is tijd om je hogere doel te bepalen en je te focussen op het grotere plaatje

  • Maak gebruik van een droom om een specifiek doel tot stand te brengen

  • Je bent toe aan een pauze of vakantie. Als je nu niet kunt reizen, kies dan een plek uit die je kunt bestuderen.

  • Een positieve verandering komt eraan

  • Gebruik dromen om een specifiek doel te bereiken

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen