Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Brandnetel

Brandnetel

Brandnetel

Grenzen - TerughoudendheidDeze kaart waarschuwt je om je grenzen te blijven stellen. Er is een situatie die met terughoudendheid en respect moet worden benaderd. Let op tekens. Wees aardig voor jezelf, en zorg ervoor dat je jezelf beschermt. Brandnetel is een plant die duidt op moederlijke en metafysische bescherming, die aanmoedigt tot aanpassingsvermogen en flexibiliteit. Dit kruid helpt je, je te beschermen tegen kwalijke energieŽn.
Het zorgt voor diepe voeding, zorgt voor gezonde grenzen en houdt negativiteit en gevaar weg.

Extra betekenissen

  • De aartsengelen MichaŽl, RafaŽl en HaniŽl worden geassocieerd met dit symbool

  • Drink brandnetelthee, dat is goed voor je bloedsomloop en stimuleert de spijsvertering

  • Je moet je meer aanpassen en flexibeler zijn in deze huidige omgeving

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen