Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Bijvoet

Bijvoet

Bijvoet

OvergangsrituelenDeze kaart komt te voorschijn omdat jij (of iemand die je kent) over een drempel gaat en op het punt staat een belangrijke periode in je leven af te sluiten. Je moet erkennen wat je hebt bereikt, en inzien welke mijlpaal je hebt bereikt. Vier dit met een overgangsritueel, of je kunt je erkentelijkheid betuigen voor een overgang, of een ritueel leiden voor iemand anders om duidelijk het keerpunt in het leven te markeren. Bijvoet (een lekker ruikend kruid, waarvan vroeger werd gedacht dat het voor magische bescherming zorgde) moedigt je aan om eens een persoonlijk kijkje in de toekomst te nemen, wat betekent dat je je moet verbinden aan datgene waarvan je droomt, zowel figuurlijk als letterlijk. Tijdens je zoektocht moet je beelden of boodschappen ontvangen.

Extra betekenissen

  • Stimuleer je creatieve gedachten

  • Laad je energie om te leven weer op

  • Je huis of je aura moet worden 'ontgift' van negatieve gevoelens

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen