Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Maansteen

Maansteen

Maansteen

Mysterie - IntuÔtieDeze kaart vraagt je de tijd te nemen, om de mysteries om je heen en in jezelf te observeren, zoals je dromen, plannen en je relatie met de wereld om je heen. Werk eraan om je geestelijke capaciteiten duidelijker te doen
uitkomen. Verdiep je intuÔtief begrip van het gewijde door te reizen, te studeren, websites over mystiek te bezoeken, spirituele workshops te volgen, de natuur te bestuderen en de god(in) in jezelf te ontdekken. Maansteen vergroot de helderziendheid. Deze steen stelt de hogepriesteres voor, bewaarster van vrouwelijke mysteries en intuÔtie. Zoals je kunt verwachten, vindt de maansteen zijn weerklank bij de maan. Hij vraagt
je om je in verbinding te stellen met je emoties. Stel je open voor de diepere betekenissen en de innerlijke betekenis van het leven. Neem de tijd om je te verdiepen in je intuÔtieve gevoelens.

Deze kaart vraagt je ook, je af te stemmen op de standen van de maan. Let op fasen. Noteer welke invloed ze hebben op je lichaam. Maansteen stimuleert het functioneren van pijnappelklier, brengt de cyclus van hormonen in evenwicht met het ritme van de natuur.

Extra betekenissen

  • De aartsengelen HaniŽl, JeremiŽl, Raguel en RaziŽl worden geassocieerd met dit symbool

  • Werk met maansteen, zodat het verleden duidelijke wordt wanneer je droomt

  • Denk eraan om medeleven met jezelf en anderen te betonen, vooral op dit moment

  • Neem weer contact op met je familie en doe dit vaker

  • Je ontvangt hulp bij de veranderingen in je leven op
    fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied

  • Verbind je met je helderziende (`helder zien') en heldervoelende (`helder voelen') gaven

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen