Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Spiegel

Spiegel

Spiegel

De waarheid onthuldDeze kaart vraagt je een ogenblik de tijd te nemen om de waarheid onder ogen te zien van een persoon of een situatie die je voor jezelf verborgen hebt gehouden. Stem af op je eerlijke gevoelens. Dromen voor de spiegel onthult wat echt is in je relaties en in de omstandigheden. Dat gebeurt gewoonlijk wanneer je in een ontkenningsfase over iets zit.

Extra betekenissen

  • Aartsengel JofiŽl wordt geassocieerd met dit symbool

  • Neem de tijd om deze situatie vanuit een ander oogpunt te bekijken

  • De schoonheid die je om je heen ziet is een weerspiegeling van jezelf

  • Ontdek de onschuld in jezelf

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen