Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Vrouwenmantel

Vrouwenmantel

Vrouwenmantel

Moeder - Helen - AlchemieDeze kaart geeft aan dat het tijd is om je wonden te helen - hetzij fysiek, mentaal of emotioneel - vanbinnen uit. Wanneer je wonden niet zijn geheeld, verlies je energie voor levenskracht. Dat betekent dat je je voortdurend uitgeput of moe kunt voelen. Vrouwenmantel, een heilig kruid, symboliseert in alle opzichten zowel de moeder, als helen. Je wordt uitgenodigd om je in verbinding te stellen met je eigen moeder, jezelf als moeder, of Moeder Aarde. Vrouwenmantel wordt ook geassocieerd met alchemie, zoals er eens werd geloofd dat de bladeren wijsheid inhielden voor wie ermee in aanraking kwam. Deze kaart moedigt je aan om je kennis ook aan anderen door te geven. Deel je inspiratie.

Extra betekenissen

  • Er wordt je een gewijde ruimte en bescherming tegen nachtmerries aangeboden

  • Stel je in verbinding met de godin Brigit om te helen, en voor vrouwelijk wijsheid

  • Je ontvangt ondersteuning bij het krijgen van kinderen, vruchtbaarheid of zwangerschap

  • Gebruik dit heilige kruid om je te helpen een diepere innerlijke vrede te ontwikkelen, en het helen van het gehele lichaam

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen