Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Keuken

Keuken

Keuken

CreatieHet is tijd dat je begint met het maken van nieuwe 'schotels', zoals het aangaan van nieuwe relaties, of een andere manier om jezelf te 'voeden'. Begin met de ingrediŽnten te verzamelen voor je doelen... of om de dingen interessanter te maken! De keukenkaart symboliseert de plek waar je kookt, creŽert, sociaal bent en voor jezelf zorgt.

Extra betekenissen

  • De aartsengelen JofiŽl en HaniŽl worden geassocieerd met dit symbool

  • Intieme vrienden en familieleden zijn er om je te troosten of te ondersteunen; vraag hen om hulp

  • Maak je omgeving schoon door rommel op te ruimen, feng shui toe te passen en spullen naar de kringloopwinkel te brengen die je niet langer nodig hebt. Externe wanorde weerkaatst zich in je innerlijk wezen

  • Breng variatie aan in je dagelijkse sociale routine

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen