Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Hoge Raad

Hoge Raad

Hoge Raad

Evolutie - Informatie - Potentieel`s Nachts droom je over het beklimmen van een bergtop, een bezoek aan het stadhuis of een bibliotheek, je stelt je in verbinding met de Hoge Raad. Deze kaart komt te voorschijn om je te helpen het beste in jezelf naar boven
te brengen. De Hoge Raad is een verbond tussen wezens uit het universum, die hier zijn verschenen om je te helpen op de reis van je ontwikkeling op deze planeet. Deze wezens van liefde en licht proberen je aandacht te krijgen. Er is een belangrijk project, of een belangrijke taak waarvoor je wordt gevraagd. De grootte van de opdracht is niet belangrijk - groot of klein, het zorgt voor een verandering ten hoogste goed van iedereen. De Hoge Raad verschijnt in je dromen om boodschappen te downloaden in je energieveld, om die op een later tijdstip terug te ontsluiten. Deze informatie moet worden gebruikt wanneer het nodig is voor de ontwikkeling voor jou als mens, en voor de aarde als geheel.

Extra betekenissen

  • Je hebt een groot potentieel. Je wordt aangemoedigd om op elk gebied van je leven verder te gaan met je ontwikkeling.

  • Denk aan je spirituele waarneming. Moet je die veranderen?

  • Je wordt eraan herinnerd, dat de goddelijke mantel altijd om je schouders is geslagen, en je kracht en hulp verleent in je dagelijkse leven. Het enige wat je moet doen, is er om vragen

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen