Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Meidoorn

Meidoorn

Meidoorn

Evenwicht - NatuurlijkDeze kaart vraagt je om je open te stellen voor de magische omgeving om je heen, door de tijd te nemen om je dankbaar te voelen. De meidoorn is een boom uit de oudheid, gewijd aan het rijk van de natuur. Ook bekend als een toverboom of beschermboom, hij wordt in verband gebracht met helen. Herken de zegeningen in je leven. Zoek contact met de elfen (soms het goedvolkje, feeŽn of sidhe genoemd). Doe een beroep op hun zegeningen bij rituelen en energiewerk. Stel je open voor je helende kwaliteiten. Respecteer deze en gebruik ze om anderen te helpen.
Meidoorn vraagt je om je mannelijke en vrouwelijke energieŽn in evenwicht te brengen. Deze twee hoedanigheden in jezelf moeten integreren en harmoniŽren. Ontdek de kant die niet dominant is geweest en toon deze.

Extra betekenissen

  • De aartsengelen AriŽl, JofiŽl, Metatron, Raguel, MichaŽl, RaziŽl en RafaŽl worden met dit symbool geassocieerd

  • De bessen van de meidoorn versterken op het fysieke vlak het hart en het bloed. Houd jouw hart gezond door goede voeding en door te luisteren naar zijn behoeften en wensen

  • Open het pad naar het metafysische hart zodat je meer ontvankelijk kan zijn voor liefde en jouw hoogste goed.
    Meidoorn verschijnt nu aan jou om je de moed te geven om een risico te nemen

  • Op dit moment ben je erg vruchtbaar

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen