Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Groen

Groen

Groen

Compassie - Liefde - CultuurWanneer je deze kaart trekt, is het tijd om jezelf af te vragen wat er in je leven moet worden geheeld. Open je hart, en heb mededogen met jezelf en anderen. Laat liefde een mooi tapijt weven in je hart, laat je gevoel
gaan. Dan begin je alles om je heen te zien, in ieder persoon in elke vorm van leven. Je gaat liefdevol en communicatief reageren. Je voelt je lichter, gelukkiger en vrij van lasten.
Groen vraagt je om je nu open te stellen voor de liefde voor jezelf en de relatie met jezelf te koesteren. Deze kleur wordt geassocieerd met het hartchakra, dat op zijn beurt helen, groei, liefde en koestering belichaamt. Groen vertegenwoordigt ook communicatie vanuit het hart. Vertrouw op jezelf en vertrouw een ander. Blijf geloven dat je hart je niet op een dwaalspoor brengt. Liefde is als een kompas. Als je niet in evenwicht bent met je hartchakra, dan moet je compassie gebruiken, geen empathie of sympathie, omdat dit energie kost. Als je anderen hulp aanbiedt uit een gevoel van verplichting, schaamte, schuld of angst, raak je oververmoeid. Je moet jezelf toestaan om te ontvangen. Zorg voor een veilige en ondersteunende omgeving door oordelen los te laten. Bekijk de wereld vanuit je hart. Als je dit doet, voel je de vitaliteit weer bij je terugkomen.

Extra betekenissen

  • De aartsengelen RafaŽl, Chamuel, Metatron, ZadkiŽl en JofiŽl worden met dit symbool geassocieerd

  • Je moet een relatie of een spirituele oefening koesteren en onderhouden

  • Een kwaal of een situatie wordt geheeld

  • Open je hart zoveel als je kunt

  • Heb het leven lief. Laat persoonlijke controle en defensief gedrag los door de rol van een geliefde aan te nemen, die actie onderneemt en met mededogen op het leven reageert.

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen