Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Engelen

Engelen

Engelen

Ondersteuning - LeidingDeze hemelse boodschappers laten zich vandaag aan jou zien om je te laten weten, dat ze je ondersteunen en leiden. Ze zijn nu bij je en zenden je boodschappen van God. Deze boodschappen kunnen zich laten zien in de vorm van een vriendelijke glimlach, of met een duidelijk teken. Sta de engelen toe om je te helpen. Ze vragen je om je met hen in verbinding te stellen en met ze te werken.

Extra betekenissen

  • Vraag om ideeŽn en inspiratie. De engelen wachten erop om je te helpen

  • De engelen willen dat je liefde
    en licht onderwijst.

  • De engelen geven je boodschappen als je droomt

  • Vraag hen je te helpen deze te
    herinneren

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen