Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Tuinieren

Tuinieren

Tuinieren

Manifsteren - Planten - OogstenLeg een echte tuin aan, of maak je wensen kenbaar. Deze kaart symboliseert het zaaien en oogsten van manifesteren. Het is tijd om te gaan tuinieren, fysiek, geestelijk, emotioneel en spiritueel. Maak God en de engelen
deelgenoot van je wensen. Laat hen weten waar je hart naar verlangt. Maar wees niet zelfingenomen. Onderneem actie door visualisatie- en manifestatietechnieken te gebruiken. Zeg spreuken die je bevestigen. Deze kaart vertelt je ook de vruchten van de oogst zonder schuldgevoel te verzamelen. Houd niet tegen waar je om hebt gevraagd. Je hoeft niet bang te zijn de gaven te accepteren van je wensen en harde werken. Je verdient het om te ontvangen.

Extra betekenissen

  • De aartsengelen JofiŽl en AriŽl worden met dit symbool geassocieerd

  • Volg een cursus die je horizon verbreedt en die je inspireert

  • Oogst wat je hebt gezaaid door jezelf een poosje rust toe te staan en te genieten van je overvloed

  • Breng tijd door in de natuur, en zorg voor de aarde door een tuin te maken in harmonie met de standen van de maan

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen