Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Volle Maan

Volle Maan

Volle Maan

Voltooiing - Hoogtepunt


Een periode in je leven, of een bijzondere omstandigheid waarmee je hebt afgerekend, werpt nu zijn vruchten af. De voltooiing leidt tot een nieuw begin. Een nieuwe dag staat daarom op het punt van aanbreken. Deze kaart laat je ook zien dat je op het toppunt van kracht en helderheid bent, zoals een van de standen van de maan je laat zien - de wijze vrouw. Het verstandige deel van jezelf is, jezelf uit te nodigen een ruimere blik op het leven te krijgen. Je kunt het grotere plaatje zien als je een stap terug doet. Er is een grote verandering op komst. Blijf open en ontvankelijk wanneer je verlangens zich beginnen te manifesteren. Roep de engelen aan voor hulp die je gedurende deze tijd nodig zou kunnen hebben.

Extra betekenissen

  • De aartsengelen HaniŽl, JeremiŽl en RaziŽl worden geassocieerd met dit symbool, evenals Moeder Maria en de godin Kuan Yin

  • Ban ongewenste invloeden uit

  • Je bent vol ideeŽn en heel creatief (of zwanger van een kind)

  • Dit is een prima moment voor waarzeggen

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen