Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Voedsel

Voedsel

Voedsel

Voeding - Relaties - GezondheidVoed je lichaam, geest en emoties met gezonde voeding en situaties. Deze kaart nodigt je uit om eens naar de toestand van je omgeving en je relaties te kijken. Wie voedt jou? Word je eerlijk gevoed? Misschien heb je 'onverteerbare' gewoonten. Neem de tijd om eens naar je werk te kijken, om te zien of dat je nog wel voldoening geeft. Evalueer je werkplek en thuis. Ongezonde mensen en een ongezonde omgeving kunnen van invloed zijn op je lichaam. Het is tijd om keuzes te maken die heilzaam zijn voor jou. Voedsel geeft ook aan dat het nodig is om weer eens aandacht te schenken aan je algehele gezondheid. Denk eens na hoe je jezelf beter kunt verzorgen door middel van je eetgewoonten en manier van leven.

Extra betekenissen

  • De aartsengelen RafaŽl en Raguel worden geassocieerd met dit symbool

  • Bepaal de waarde van je dieet. Kies eten uit dat paars, oranje, rood en groen van kleur is, allemaal kleuren van het spectrum die omega-3 voedingsstoffen bevatten

  • Je moet aandacht besteden aan je relaties

  • Denk aan je fysieke, mentale of emotionele gezondheid

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen