Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Vuuropaal

Vuuropaal

Vuuropaal

Sensualiteit - Vertrouwen


De energie van de vuuropaal opent de kanalen naar creativiteit, passie, vertrouwen en sensualiteit. Dit is het moment om meer plezier te hebben en je meer over te geven aan de liefde. Wees niet langer verlegen, bang, en schaam je niet meer. Gun jezelf meer vreugde door gevoelens van het bewustzijn van jezelf los te laten. Deze edelsteen weerspiegelt je heiligbeenchakra, dat betrekking heeft op fysieke verlangens. Deze kaart moedigt je aan de dingen te doen die je helpen je sensueel te voelen. Luister naar muziek, steek kaarsen aan, brand wierook, draag iets roods of versier je slaapkamer ó alles wat de stemming kan verhogen. Je zelfvertrouwen zal groeien wanneer je je sensualiteit de kans geeft.

Extra betekenissen

  • De aartsengelen HaniŽl en AriŽl worden met dit symbool geassocieerd

  • Stimuleer je creatieve zelfexpressie door yin en yang (of mannelijke en vrouwelijke energie) in balans te brengen

  • Heb vertrouwen in wat je kunt. Dat zal veel mensen helpen

  • Mediteer met een vuuropaal, geef je nieuwsgierigheid de vrije hand, je gevoel om te ontdekken, artistieke
    creativiteit en fysieke energie

  • Het is tijd om een bodycheck te doen.

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen