Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Vuur

Vuur

Vuur

Verandering - Zuivering


Vuur zorgt voor verandering. Het is tijd om je te ontpoppen en jezelf toe te staan die mooie vlinder te worden. Heb moed. Verbrand het oude, laat het nieuwe binnen. Je weet wat er moet worden gedaan. Het is tijd om je innerlijk vuur te laten ontbranden (of je licht niet langer onder de korenmaat te zetten!). Ga aan de slag en neem stappen om die mooie verandering te laten gebeuren. Houd moed gedurende de tijd van overgang. Weet dat alles goed is. Vuur stelt ook reiniging voor, het zuiver worden. Bij iedere overgang is er een proces van schoonmaken. Misschien is het tijd om je gedachten te zuiveren en handelingen, relaties of iets anders dat ongezond is geworden. Verander je oude gewoonten.

Extra betekenissen

  • De aartsengelen MichaŽl en JofiŽl worden met dit symbool geassocieerd

  • Het is goed om nu iets plechtstatige of volgens een bepaalde rite te doen

  • Blijf onder de bescherming van iets of iemand

  • Zorg goed voor huis en haard

  • Onderbreek de gewone gang van zaken

  • Je hebt nu een beetje vrijheid nodig

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen