Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Elfen

Elfen

Elfen

Omgeving - Speeltijd - CharmeDeze oude, magische wezens uit de wereld van de natuur zenden je boodschappen om je bewust te zijn van de Aarde. Denk aan je gewijde relatie met Moeder Natuur. Ondersteun haar en haar schepselen door te zorgen voor haar bewoners en het milieu. Wees blij en 'wees aardig' voor de aarde. Deze "blijheid' zal anderen leren hoe ze onze planeet moeten behandelen.
De elfen leren je, hoe je charme kunt gebruiken om hart en geest te veranderen terwijl je uiterst integer blijft. Schenk aandacht aan je bedoelingen wanneer je anderen helpt. Zorg er voor dat je eerlijk blijft wanneer je jouw gaven gebruikt voor het bestwil van iedereen.

Extra betekenissen

  • Iemand probeert je erin te laten lopen, of manipuleert een situatie waarbij jij bent betrokken

  • Ga naar buiten en verbind je met de natuur

  • Leer magische kunstjes en gebruik ze. Ze zijn een middel voor groei en het maken van contact met de wonderlijke wezens en werken van het universum

  • De elfen moedigen je aan om speelser te worden, minder serieus te zijn waardoor je niet verder kunt

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen