Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Generale Repetitie

Generale Repetitie

Generale Repetitie

Alternatieve richting - KeuzesStel de keuze die je moet maken niet uit. Dit is een uitgelezen moment om te proberen iets anders te gaan doen. Neem de tijd om de reactie van je lichaam op de huidige omstandigheden te voelen. 'Oefen' een optie die je graag zou willen, en kijk hoe je lichaam daar op reageert. Noteer de verschillen tussen je huidige leven, en het scenario dat je je voorstelt. Maak de keuze die je gelukkiger doet voelen, zelfs als het een moeilijke verandering lijkt te zijn. Als je in een droom een alternatief wilt proberen bij een generale repetitie, focus je dan op de relevante situatie voordat je in slaap valt. Bij het wakker worden schrijf je op hoe je je voelt en de boodschappen die je hebt gekregen tijdens het dromen.

Extra betekenissen

  • Je krijgt leiding bij het kiezen van een andere richting, omdat jouw huidige situatie niet langer bij je past

  • Vraag je degenen die je ondersteunen om hulp bij deze verandering in je leven

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen