Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Droomgids

Droomgids

Droomgids

Leraar - Beschermer


Deze kaart heb je getrokken om je eraan te herinneren dat je droomgids altijd bij je is, je ondersteunt en je beschermt op je nachtelijke reizen. Vraag om leiding. Schrijf op wat je gids je laat zien en je leert, en waar je naartoe bent geweest tijdens het dromen. Schenk aandacht aan alle details, omdat ze een deel zijn van een belangrijker boodschap. Je droomgids herinnert je eraan, dat je anderen veel lessen kunt leren en aanbieden. Je bent een leraar. Maak nu gebruik van je talenten als onderwijzer.

Extra betekenissen

  • Het is goed om een dagboek bij te houden

  • Het is tijd om je met je gidsen in verbinding te stellen, of om zelf een gids voor een ander te zijn

  • Neem de gelegenheid waar die je nu wordt geboden

  • Je wordt geroepen om te onderwijzen

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen