Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Waterjuffer

Waterjuffer

Waterjuffer

Dansformatie - Magie


Deze kaart herinnert je eraan om je creativiteit te gebruiken als een kracht in je leven. Het kan je leven veranderen! Wanneer je je geest op deze manier gebruikt, ga je je lichamelijk beter voelen. Laat je niet weerhouden door illusies. Weet dat niets voor eeuwig is, of in steen gebeiteld staat. Je kunt je leven veranderen. De waterjuffer, de wever van dromen, is het symbool van transformatie en een nieuwe kijk op de dingen.
Deze brenger van licht herinnert je er ook aan om je zelf licht te houden (vrij van zorgen), je licht te bewaken (magie), en het licht (goddelijke inspiratie) toe te staan je pad te verlichten. Niets kan je weerhouden, tenzij jij het toestaat. Licht eens een tipje van de sluier op en ontdek de magie die jou te wachten staat.

Extra betekenissen

  • Werk met deze kaart om illusies te kunnen ontsluieren, zodat je duidelijk kunt zijn over de dingen die jou het meest zorgen baren

  • De situatie waar je vragen over hebt, heeft een onderliggend doel. Vertrouw erop dat alles met goddelijke timing duidelijk zal worden voor het groter goed

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen