Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Dolfijn

Dolfijn

Dolfijn

Kosmisch bewustzijn - Ademhaling - Gewijde geometrie



Deze kaart herinnert je eraan op je ademhaling te letten. Concentreer je er gedurende de dag regelmatig op. Dit helpt je om je ergens op te richten, je te concentreren en je bewustzijn te vergroten. Het helpt je om je stress te
verminderen en gefocust te blijven. Deze kaart vertegenwoordigt ook je verbinding met kosmische patronen, gewijde geometrie genoemd. Misschien moet je gaan werken met kristallen, leylijnen, of platonische vaste lichamen om in verbinding te komen met het kosmisch bewustzijn.

Extra betekenissen

  • Gebruik je ademhaling om in verbinding te komen met het kosmisch bewustzijn, je oerbronnen en het universum

  • Breng wat tijd door aan zee, of luister naar muziek van de zee

  • Maak de dingen duidelijk door oefeningen te doen en daarbij je ademhaling en gewijde muziek te gebruiken

  • Neem gewijde geometrische vormen op in je dagelijkse leven of tijdens je rituelen. Je kunt ze schilderen, tekenen, of erover mediteren om je creativiteit te verhogen en deuren te openen naar nieuwe dimensies

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen