Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelenantwoorden Vergeving

Vergeving

Vergeving

Vergeving kan wonderen verrichten. Wanneer je het verleden loslaat, wordt er een last van je schouders genomen en krijg je een gevoel van vrijheid. Vraag je engelen het gevoel van droefheid of pijn dat hebben veroorzaakt, los te laten zodat jij je vrij kunt voelen!
Deze kaart kan ook betrekking hebben op de behoefte om jezelf te vergeven. Het is tijd om schuldgevoel, dat je hebt met betrekking tot fouten die je misschien in het verleden hebt gemaakt, los te laten. Vertrouw erop dat je hebt geprobeerd je best te doen zelfs als het resultaat niet was je graag had gewild. Focus op de veranderingen die je sindsdien hebt gemaakt en die je tot een beter persoon hebben gemaakt.

Engelenantwoorden Orakelkaarten kopen?

Engelenantwoorden orakelkaarten
Engelenantwoorden Orakelkaarten

Doreen Virtue en Radleigh Valentine hebben orakelkaarten gemaakt die een eind maken aan jouw zoeken naar het antwoord door de meest stellige informatie te geven die je nodig hebt. Samen met de beschrijving geven de 44 orakelkaarten je stap voor stap aanwijzingen. Met de orakelkaarten van Engelenantwoorden krijg je heldere, directe en liefdevolle boodschappen van je beschermengelen.

Engelenantwoorden Orakelkaarten kopen