Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelenantwoorden Romantiek

Romantiek

Romantiek

Een hele belangrijke relatie in je leven gaat van start, of is recentelijk van start gegaan. Dit is de romantiek waar je op gewacht hebt! Zoals met alle relaties zijn er ups en downs, maar laat dat je niet ontmoedigen of je zelfvertrouwen omlaag brengen. Heb vertrouwen dat liefde in je leven komt en blijft!

Als je vraag over een huidige relatie was, verwacht dan dat jullie allebei dichter bij elkaar zullen komen. Verschillen uit het verleden verwateren en vertrouwen zal groeien. Alle relaties hebben pieken en dalen. Deze kaart geeft een positieve vibe naar een hoger niveau van toewijding en intimiteit aan. Dit kan een verloving, een huwelijk of een vorm van opnieuw samenkomen betekenen.

Engelenantwoorden Orakelkaarten kopen?

Engelenantwoorden orakelkaarten
Engelenantwoorden Orakelkaarten

Doreen Virtue en Radleigh Valentine hebben orakelkaarten gemaakt die een eind maken aan jouw zoeken naar het antwoord door de meest stellige informatie te geven die je nodig hebt. Samen met de beschrijving geven de 44 orakelkaarten je stap voor stap aanwijzingen. Met de orakelkaarten van Engelenantwoorden krijg je heldere, directe en liefdevolle boodschappen van je beschermengelen.

Engelenantwoorden Orakelkaarten kopen