Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelen en Romantiek Geld en loopbaan

Geld en loopbaan

Geld en loopbaan
Op dit moment speelt geld een rol in je liefdesleven

Geld en liefde hebben door de eeuwen heen altijd met elkaar te maken gehad, en deze kaart gaat over die wisselwerking. De Romantische Engelen willen je helpen los te komen van financiŽle druk, eventuele druk in je carriŤre, zodat je op alle fronten van de leven kunt genieten ... met inbegrip van romantiek.
Werk kan zeker een bron zijn van diepe bevrediging, maar het moet in balans zijn met andere aspecten van liefde, zoals speelsheid, blijheid en lachen, zeg maar luchthartigheid. Je krijgt deze kaart, zodat je je bewust kunt openstellen voor een 'infuus' van wat meer luchthartigheid. Vraag de engelen je stemming te verbeteren, je energieniveau, je financiŽle situatie, je werk, en al het andere dat maakt dat je in vrede bent.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen?

Engelen en Romantiek
Engelen en Romantiek orakelkaarten

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

De Orakelkaarten van Engelen en Romantiek geven je meer duidelijkheid over zielsverwantschap, het helen van het verleden en het aantrekken van meer liefde in je leven. Of je nu antwoorden zoekt voor jezelf, je geliefden of je cliënten, de kaarten bieden je waardevolle inzichten. De romantische engelen leiden je met veel plezier naar een leven vol liefde.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen