Verloving - Je liefdesleven komt op een hoger niveau van commitment

Verloving

Beschrijving

Gefeliciteerd! Deze kaart is het teken van op handen zijnde huwelijken, die beginnen met een romantische verloving. Al heb je op dit moment misschien geen relatie, de Romantische Engelen kunnen er een in de verte naderbij zien komen.
Je krijgt deze kaart als een geruststelling, met name zodat je alle zorgen en twijfel en vragen of je ooit wel zult trouwen, zult kunnen loslaten ... want je gaat trouwen. Diepe romantische liefde, waarin je je gekoesterd voelt, het 'staat in de sterren' voor jou.
De diepere betekenis van deze kaart heeft te maken met commitment. Op de eerste plaats om goed voor jezelf te zorgen. Om duidelijk je grenzen te kennen en te stellen over wat je wel en wat je niet kunt accepteren in je relaties en ook op andere terreinen van je leven, zoals je werk, je huis, je leefstijl, enzovoort. En vervolgens honoreer je dit commitment met jezelf door anderen open en eerlijk te vertellen hoe jij je voelt bij hoe zij zich gedragen.
Als je op die manier trouw bent aan jezelf, zal het universum je vanzelf soortgelijke ervaringen van liefdevolle trouw laten ervaren, en daar hoort de belofte van een huwelijk bij.

Wat vind jij van 'Verloving'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelen en Romantiek kopen?

Engelen en Romantiek Engelen en Romantiek

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

Engelen en Romantiek kopen