Misleiding - Iemand draagt een masker van een onecht zelf in deze relatie

Misleiding

Beschrijving

Deze kaart stoot je zachtjes aan om je bewust te maken van een zekere mate van onoprechtheid in een relatie. Dit kan iets heel simpels zijn, zoals doodgewone 'beleefdheid', waarbij je partner bang is je te kwetsen wanneer hij of zij zijn of haar ware gevoelens uit. Of misschien ben jij degene die met een masker op loopt, omdat jij ergens niet open over bent tegenover je partner. Diep van binnen zul je weten waar deze kaart op duidt.
De Romantische Engelen proberen je hart te beschermen. Zeg daarom het volgende, hardop of in stilte: 'Romantische Engelen, geef me alstublieft duidelijke leiding, zodat ik helder kan zien en begrijpen, zodat ik me de waarheid over deze situatie bewust word.' Weesje dan bewust van je reactie, en vertrouw die reactie.
Deze kaart benadrukt eens te meer hoe belangrijk het is om eerlijk en echt te zijn tegenover je partner. Het bespreekbaar maken van je ware gevoelens is niet altijd gemakkelijk, maar het zal je relatie ten goede komen, op alle niveaus.

Wat vind jij van 'Misleiding'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelen en Romantiek kopen?

Engelen en Romantiek Engelen en Romantiek

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

Engelen en Romantiek kopen