Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelen en Romantiek Afhankelijkheid

Afhankelijkheid

Afhankelijkheid
Verslaving be´nvloedt je liefdesleven

Deze kaart is misschien een verrassend antwoord op je vraag. Verslaving is namelijk de boosdoener achter datgene wat je wilt oplossen. Dit kan een voortdurend verlangen van jou zijn naar iets, of een ongezonde gewoonte, het kan ook zijn dat een verslaving van je partner je liefdesleven be´nvloedt. Deze kaart kan ook verwijzen naar ervaringen uit je jeugd, als er in je familie sprake was van verslaving.
Verslavingen maken je hart doof voor pijn, maar zij verminderen ook het vermogen van je hart om lief te hebben. Omdat liefde de basis is van een romantische relatie, wordt een verslaving een barriŔre die je belet voort te gaan in de richting van emotionele intimiteit. Dit geldt met name als je jezelf in allerlei bochten wringt om iemand te behagen, wiens afhankelijkheid toch al maakt dat hij of zij meer moeite heeft om echt gelukkig te zijn. Dit is een situatie waarin ie geen van beiden wint, en als je zo doorgaat zal dat een negatief effect hebben op je gevoel van eigenwaarde en je eigen geluk. Gelukkig is er wereldwijd veel ondersteuning beschikbaar, in de vorm van 12 stappengroepen, en andere vormen van ondersteuning bij verslavingsproblematiek. Je kunt die vinden via internet of de plaatselijke
gezondheidscentra.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen?

Engelen en Romantiek
Engelen en Romantiek orakelkaarten

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

De Orakelkaarten van Engelen en Romantiek geven je meer duidelijkheid over zielsverwantschap, het helen van het verleden en het aantrekken van meer liefde in je leven. Of je nu antwoorden zoekt voor jezelf, je geliefden of je cliënten, de kaarten bieden je waardevolle inzichten. De romantische engelen leiden je met veel plezier naar een leven vol liefde.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen