Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelen en Romantiek Het wachten is de moeite waard

Het wachten is de moeite waard

Het wachten is de moeite waard
Goddelijke timing is aan het werk in je liefdesleven

Een relatie met je zielsverwant vraagt geduld, want er zitten heel veel factoren aan. Jij noch de engelen hebben controle over de keuzes die je zielsverwant maakt met zijn of haar vrije wil. Ook niet of jij, en/of je partner, al klaar bent/is voor de ware liefde. Deze kaart wil je doen beseffen dat deze relatie de moeite van het wachten waard is. Goddelijke timing is een universele wet, en die werkt altijd. Zo stroomt alles. Als we proberen met onze wil dingen te forceren, raken we uit de pas met de natuur, en zullen we belemmeringen ervaren. Zo ook, als we ons geŰrgerd afvragen: 'Wanneer zal ik nou mijn zielsverwant ontmoeten?' dan sturen we Ĺzorgenenergie' het universum in.
De Romantische Engelen hebben je gebeden voor een zielsverwant gehoord, en ze hebben die ook verhoord, en achter de schermen zijn ze al bezig dit te verwezenlijken. Jouw taak is het naar je intu´tie te luisteren en die te volgen, ook al lijkt dit soms niks te maken te hebben met wat je wilt. Je intu´tie is als een geleidehond, die je op de weg leidt van verhoorde gebeden. Volg je intu´tie, en heb vertrouwen in de timing van deze relatie.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen?

Engelen en Romantiek
Engelen en Romantiek orakelkaarten

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

De Orakelkaarten van Engelen en Romantiek geven je meer duidelijkheid over zielsverwantschap, het helen van het verleden en het aantrekken van meer liefde in je leven. Of je nu antwoorden zoekt voor jezelf, je geliefden of je cliënten, de kaarten bieden je waardevolle inzichten. De romantische engelen leiden je met veel plezier naar een leven vol liefde.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen