Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelen en Romantiek Bruiloft

Bruiloft

Bruiloft
Bij deze situatie hoort een bruiloft

Je hebt deze kaart getrokken vanwege een op handen zijnde bruiloft, die van jou of die van iemand anders. Trouwen speelt op een of andere manier een rol in het antwoord op je vraag.
Voor de een kan deze kaart een bevestiging zijn dat je zult trouwen, een aanmoediging om te blijven geloven, en van je leven te blijven genieten zonder je druk te maken over je toekomstige gehuwde staat.
Voor iemand anders kan deze kaart aangeven dat je tijdens een bruiloft een belangrijk iemand zult ontmoeten, of dat je daar iets zult meemaken dat voor jou tot een nieuwe romance zal leiden. Het kan ook het huwelijk van je ouders zijn, en de invloed hiervan op jouw gevoelens en ideeŽn over relaties.
In sommige gevallen vraagt deze kaart je naar je eigen huidige en eventuele vorige huwelijk(en) te kijken, en naar je gevoel daarover, met de intentie om je hart en je relatie te helen, echt heel te maken.
En soms kan deze kaart het einde van een huwelijk aanduiden. In dat geval zullen de engelen alle betrokkenen ondersteunen, terwijl jij langzaam tot het begrijpen van de situatie en van de hele ervaring zult komen, en je je hart opent om opnieuw te kunnen liefhebben.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen?

Engelen en Romantiek
Engelen en Romantiek orakelkaarten

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

De Orakelkaarten van Engelen en Romantiek geven je meer duidelijkheid over zielsverwantschap, het helen van het verleden en het aantrekken van meer liefde in je leven. Of je nu antwoorden zoekt voor jezelf, je geliefden of je cliënten, de kaarten bieden je waardevolle inzichten. De romantische engelen leiden je met veel plezier naar een leven vol liefde.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen