Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelen en Romantiek Ware liefde

Ware liefde

Ware liefde
Dit is de romance van je leven!

Je hebt deze kaart getrokken omdat ware en blijvende liefde voor de deur staat. Als je vraag over een bepaald iemand gaat, dan is deze kaart een bevestiging van de hogere aard en waarde van deze relatie. Deze persoon houdt echt van je, en samen kunnen jullie alles aan wat je zult tegenkomen. Dit is met name waar wanneer je in staat bent je gevoelens te uiten met mildheid, medeleven en stijl tegenover elkaar. Eerlijk met elkaar praten is een uiting van echte liefde, ook als het gaat over moeilijke onderwerpen.
Als je op dit moment op zoek bent naar een relatie, dan verzekert deze kaart je dat de ware liefde onderweg is. Blijf vertrouwen dat een mooie relatie voor je is bestemd, en sluit geen compromissen met een partner die niet bij je past. Het is belangrijk dat je goed met jezelf omgaat en goed voor jezelf zorgt, want het fundament voor een echte liefdesrelatie zijn twee mensen die koesteren wie ze zijn.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen?

Engelen en Romantiek
Engelen en Romantiek orakelkaarten

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

De Orakelkaarten van Engelen en Romantiek geven je meer duidelijkheid over zielsverwantschap, het helen van het verleden en het aantrekken van meer liefde in je leven. Of je nu antwoorden zoekt voor jezelf, je geliefden of je cliënten, de kaarten bieden je waardevolle inzichten. De romantische engelen leiden je met veel plezier naar een leven vol liefde.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen