Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelen en Romantiek Dit kan de ware zijn

Dit kan de ware zijn

Dit kan de ware zijn
De partner naar wie je op zoek bent, heb je al ontmoet

Deze kaart geeft aan dat je de persoon die je zoekt voor een romantische relatie al hebt ontmoet. Misschien heb je zelfs al een relatie met hem of haar. De romantische engelen sturen je deze kaart, omdat het er naar uitziet dat je de reikwijdte en de mogelijkheden van deze persoon en van deze relatie nog niet ten volle herkent en beseft.
Soms zie je iemand over het hoofd die toch voor jou is bedoeld, omdat je een heel ander beeld hebt van hoe jouw partner er uit moet zien of zich moet gedragen. Sta daar eens bij stil, en kijk eens of dat hier soms het geval is. De eerste persoon die je te binnen schiet is het waarschijnlijk.
Nodig vervolgens voordat je naar bed gaat de romantische engelen uit je in je dromen te bezoeken. Vraag hen je duidelijke informatie te geven over je liefdespartner (ofwel in je huidige relatie ofwel voor een komende). Als je slaapt, ben je meer ontvankelijk voor leiding van engelen. Misschien herinner je je dromen niet meer als je wakker wordt, maar je zult je zekerder voelen over romantiek en over partnerschap. Doe iets concreets waar je je vanbinnen toe voelt aangezet, ook al lijkt dat niets te maken te hebben met je liefdesleven. Heb vertrouwen dat de engelen je zullen leiden naar degene die je zoekt.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen?

Engelen en Romantiek
Engelen en Romantiek orakelkaarten

Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je begeleiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten.

De Orakelkaarten van Engelen en Romantiek geven je meer duidelijkheid over zielsverwantschap, het helen van het verleden en het aantrekken van meer liefde in je leven. Of je nu antwoorden zoekt voor jezelf, je geliefden of je cliënten, de kaarten bieden je waardevolle inzichten. De romantische engelen leiden je met veel plezier naar een leven vol liefde.

Engelen en Romantiek orakelkaarten kopen